1 års fødselsdag

 

flag

”Hip, hurra, det min fødselsdag, for det er idag den dag jeg kom frem og sagde…”

Denne sætning passer meget godt til dagens blogindlæg, fordi… Bloggen fylder 1 helt år (plus en dag, da den blev oprettet igår, gnæg, gnæg!)

Hvis vi tager året der er gået i tal, er der:

  • Er der blevet udgivet 63 indlæg
  • Er der blevet skrevet 58 kommentarer
  • Er der 21 personer der har trykket på linket til Instagram
  • Er der 459 gange, en person der har trykket på et link til bloggen på Facebook
  • Skiftet tema 4 gange
  • blevet brokket utallige gange over WordPress og andre tekniske og utekniske ting, fra min side af, hihi

Jeg er super taknemmelig for at der er nogle der gider læse med derude, og give feedback. Havde ikke drømt om så mange fine kommentarer og likes, da jeg den 31. december 2015 oprettede Sial.dk! Dette er mit lille sted, og alle er velkommne, også her i 2017 🙂

Og i samme ombæring vil jeg benytte muligheden for at ønske jer alle et rigtig godt nytår! Jeg håber I stadig har alle fingre og tæer, og at I kom godt fra start! Lad os håbe at 2017 bliver det bedste år ever!

blomster

flag lys

 

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *