3 billige og fine designs fra ETSY

3 billige og fine designs fra ETSY

Halli hallo, og lige et øjeblik af din tid!

Så fik vi vist startet med et vaskeægte Pyrus citat, og der er endda stadig 262 dage tilbage indtil jul. Men det sure med det søde, som man siger. I kender godt Etsy ikke også? Hvis ikke, er det en side hvor folk kan sælge kan sælge hjemmelavede, vintage ting og sager, næsten alt man kan tænke sig i disse baner. Jeg ELSKER, sagt på rigtig jysk, at sidde og kigge på ting man ikke engang anede, fandtes, som Kageruller med mønster i træet, som laver mønstre i dejen også (en vildt fed idé, syntes jeg personligt selv), og finde inspiration til de kreative timer i skolen.

Idag vil jeg ikke fortælle jer om nogle af disse, men vise jer nogle af alle de fede designs til blogs man kan få derinde, til under 200 kroner, som jeg personligt virkelig godt kan lide udseendet på. Idag tager vi de ”ikke” minimalistiske, og så får I fortsættelsen snart. Alle er responsive.

LÆS OGSÅ: SÅDAN STARTER DU EN WORDPRESS BLOG

Etsy blog design Alexandra

ALEXANDRA wordpress design

Pris: 147 kroner

Jeg har haft dette design, gemt i, jeg ved ikke hvor langt tid, simpelthen noget af det fineste. Det koster kun 147 kroner, om jeg forstår hvordan. Det simple, men super stilet design, med kategorierne i toppen passer er så fint. Der er også masser af tilpasnings muligheder med layoutet. Det tynde linjer og simpelheden er bare yndig. Jeg elsker det!

Demo her

Etsy blog design Confetti

CONFETTI wordpress design

Pris: 168 kroner

Dette emmer af stil, med farver på. Simpelheden, med det festlige elsker jeg. Du kan skifte hvilken side, din sidebar skal være i,og menuen bliver når du scroller. Der er fire farveskemaer at vælge fra, og temaet ser super fint ud. Et meget klassisk setup, men der er fokus på billederne, en ting som jeg syntes er væsentlig. Yndig, efter min mening!

Demo her

Etsy blog design Tea cup

THE TEA CUP wordpress design

Pris: 121 kroner

120 kroner, for dette tema er nærmest ingenting. Et så fint, simpelt og med stor fokus på billeder og indlæg, design er det mig ubegribelig at det koster så lidt. Godt for os der skal købe det bare. Jeg kan virkelig godt lide de fine linjer, slideren i toppen, og alle redigerings-mulighederne.

Demo her

Dette og Alexandra designet er mine favoritter, men hvilke er jeres?3 thoughts on “3 billige og fine designs fra ETSY”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *