3 favoritter: Girlcrush blogger edition

Kender i det hvor man opdager en ny blog, med utrolige flotte billeder og man nærmest føler sig draget af bloggeren bag. Sådan har jeg det nogle gange, hvor jeg nærmest bare kan sidde og kun kigge på billeder på bloggen af hende og ting der er omkring hende. Derfor har jeg samlet mine 3 favoritter indenfor Girlcrush blogger edition. Lad os se på det/dem:)

PicMonkey Collage - Nemesis, babe
Mette My er den aller-kønneste blogger jeg følger, med skinnende hår, og altid flotte læber. Elsker hendes tøjstil, at hun klæder sig ud og at hun tør det, mellem alle de nordiske og andre som bare er sort i gråt i hvidt, i små mængder er det fint men det bliver bare for meget når alle gør det. Jeg elsker at hun skiller sig ud, og jeg ville virkelig ønske mig at jeg havde hendes garderobe:) Hun ser vitterlig altid ud som en million!

PicMonkey Collage - Alexia Dahl
Alexia er simpelthen den mest inspirerende og glade blogger jeg følger, altid med stort smil på billederne og hendes fede rockabilly kjoler er bare toppen. Top det med perfekte cat-eyes og orange hår så har du en af mine største blogger girlcrush. Hendes blog er fyldt med godt humør, og er altid den jeg åbner hvis jeg ikke har haft en så god dag:) Tjek hende ud, jeg tror ikke du kommer til at fortryde det. Hendes billeder er simpelthen altid en humørbombe at kigge på!

PicMonkey Collage

Jeg opdagede Alexandras blog efter Alexias anbefaling, og fandt vej ind i det smukkeste univers. Det flotteste røde hår og pæneste læber. Hendes garderobe er til at dø for, og hvert eneste billede er en sanseoplevelse i sig selv. En blog som du simpelthen skal unde dig selv at tjekke ud. Jeg elsker ihvertfald den, og hun er også en af mine blog favoritter, simpelthen fordi jeg bliver inspireret af alle billederne:)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *