A new year, a new blog!

plante +ekstra lys

Velkommen til!

Jeg sidder her og skriver det allerførste indlæg på min helt nyopstartede blog, nemlig SIAL som i sidder og kigger på lige nu. Dette er en blog om livets små finurligheder, og bare hverdagens højdepunkter og lavpunkter. Jeg er en pige, som elsker at læse, drikke te, og allermest at nyde livet, men for at i kan lære mig at kende, tager vi lige 10 random facts:

  • Jeg hedder Signe Altofte, derfor navnet Si-Al
  • Jeg bor i Jylland
  • Min yndlings slags bøger er historiske romaner
  • Jeg har over 70 neglelakker
  • Mit værelse er lysegrønt, men med mint og mørkeblå møbler
  • Jeg drømmer om at rejse til Grækenland på grund af landets historie
  • Sims er det eneste computer spil jeg nogensinde har spillet, udover online spil
  • Jeg elsker Pitch Perfect, men har kun toeren
  • Jeg bryder mig ikke om mine vipper når jeg har sort mascara på, jeg syntes at det ligner jeg er helt dressed up, fordi jeg har lange vipper
  • Jeg kan ikke komme ud af et bibliotek uden 4+ bøger i hånden

Genkender i jer selv i noget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *