En moderne blog om livets små finurligheder

ASOS Haul – Stylish Hygge

Nu er der simpelthen så meget snak om det hygge, englændernes yndlingsord, eller noget. Så må overskriften jo også passe til. Stylish Hygge. Jeg havde vundet et gavekort til Asos på 300 kroner, og det brugt jeg her den anden dag, på disse ting:picmonkey-image

Reklame1-1024x76

Jule-Øreringe ♥ Hjerte strømper ♥ Mobil taske ♥ Sweater

Jeps, det er reklame, da det er affilatelinks, som betyder at hvis I køber noget igennem dem, får jeg en lille procentdel af salget, da jeg på dene måde har lavet lidt ”reklame” for den pågældende webshop, her ASOS.

Juleøreringene var et valg jeg tog, da jeg syntes de var så fine, og meget julet, uden at være for meget. Jeg kommer så meget til at rocke dem her, helt til påske, eller var det nu ikke sådan det var? 🙂

Hjertestrømperne så fine ud, men kan godt kradse lidt. Men altså, jeg fik dem til 2.5 pund, så jeg fik brugt hele mit gavekort. Og de ser så fine ud, så kan alt andet jo, næsten, være ligemeget 😎

Tasken var love at first sight, og jeg måtte  købe den. Har ledt efter en mobiltaske der var til at betale, i evigheder. Min gamle var for lille, til min nye, store, telefon. Så fandt jeg denne. Sort, stilet, perfekt størrelse, og det helt rette look. To klik, og den var i kurven!

Og den sidste ting blev denne sweater, som er utrolig dejlig og blød, men samtidig pæn at have på, til næsten alt. Tjek, tjek, tjeekkk!

dot

Det var alt jeg havde for denne gang, vi ses snart igen 😀Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *