En moderne blog om livets små finurligheder

ASOS LOVE – Cactus

Nu er jeg her igen, har godt nok haft travlt. Men nu har jeg lige et tidsrum hvor jeg kan skrive, så det er hvad jeg gør. I de seneste par måneder har den botaniske trend fået fart på, og kaktusser især, så jeg tænkte om Asos måske havde noget tøj med kaktusser på. De viste sig at de faktisk havde en masse, eller masse og masse, de havde meget i forhold til hvad man kunne forvente:) Det var godt nok mange ”masse” i en sætning, prøv lige at sige den sætning 5 gange i træk, det giver nærmest knuder på tungen:)

Alle er under 400 kroner, og personligt er jeg helt vild med strømperne, og den hvide sweatshirt. Sammen med et par cowboy-bukser ville det botaniske, naturlige og rene look være komplet. Hvad siger I, er der noget i skal have klikket hjem. Skynd jer med nogle af tingene, ringen er allerede væk:) Go, go go> ASOS

Det næste indlæg kan i glæde jer til, det er nemlig om mine 3 girlcrushes på blogger. Håber i vil læse det når det kommer op:)

Cactus collageT-shirt -127,66 – Socks – 31,91 – Blue T-shirt – 191,49

Pencilcase – 143,93 – Blouse – 382,97 – Shirt – 319,14

Cardigan – 265,95 – Shorts – 234,04

 4 thoughts on “ASOS LOVE – Cactus”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *