En moderne blog om livets små finurligheder

ASOS LOVE – Favoritter fra Asos White

Hvis man følger nogle forskellige mode blogs her i Danmark ihvertfald, så har man vist ikke kunne undgå at lægge mærke til dette mærke. Nemlig Asos white, som specielt mange Skandinaviere. Idag har jeg derfor fundet mine favoritter, mellem de fede designs. Selve mærket er meget rent, og meget lige linjer, men med nogle forskellige detaljer som får det til at skille sig ud. Mine favoritter herunder er flæse-kjolen og kjolen i midten, et enkelt item, men med fede detaljer.

Og prøv lige at se modellen herunder, elsker simpelthen hendes smil, hendes hår, og så syntes jeg hun simpelthen er så smuk. Crusher vist lidt på hende:)) Hvis jeg nogensinde skulle have klippet kortere hår igen, så skulle det være denne længde og ligesom hende, hun er vist lidt mit ”hår”- idol.

Lidt sjovt at kigge ud ad vinduet i øjeblikket med det lidt triste vejr, men så alligevel om morgenen blive glad for at det går mod lysere tider, når det mest bare er lidt halv-gråt, og meget mudret udenfor. Kan i have en god dag!:)

PicMonkey Collage asos white

T-shirt – Bukser – Kjole – Bukser – KjoleSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *