Bittesmå detaljer fra værelset

 

Mit værelse er min base, der hvor jeg kan udtrykke mig gennem indretning, bøger på hylden, dimsedutter og nips. Og da jeg så rundt, kom jeg til at tænke på, at jeg aldrig havde vist jer det, sådan rigtigt. Så det skal vi da have lavet om på, og her kommer de så, de længeventede billeder (haha, skriver jeg som om alle er interesseret, thi hi)dot

Lad os starte, med et lille udpluk af mit moodboard. En hel masse ting der inspirerer mig, og gør mig glad i låget. Udklip fra magasiner, reklamer, det periodiske system og to kort fra den der konfirmation. Alt samlet på en væg. Simpelthen sådan en humørbombe:)

 

En lille danserinde i min vindueskarm, er endnu en lille bombe af glæde. Jeg har danset i mange år, danser ikke mere, på grund af en meget irreterende fod. Hende her er bare så fin, spinkel, og ikke de store armbevægelser, men stadig ikke intetsigende.

 

Bøgerne på denne hylde, er dem jeg har valgt at ”udstille” over min seng. Harry Potter i front, med stærk følgeskab af Hverdagsglamour, kærligheds-bøger og gamle Rich samlebøger. En hel masse dejlige bøger, som der bare venter på at blive læst (igen) 🙂

 

Nogle fine kopper, med orange retromønster. Dejligt at se på dem, man bliver så glad, og får altid lyst til te:)

 

Et par Disney tegninger, jeg har lånt af min mor. Simpelthen det fineste, og jo, den hænger skævt;)

Smil og vær glad

-Signe alias SIAL

 2 thoughts on “Bittesmå detaljer fra værelset”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *