En moderne blog om livets små finurligheder

En bloganbefaling – Anna Mad

Dav der!

Vejret skinner op, og det bliver varmt. Juhuu, tænker jeg så. Så skal vi jo lave noget god mad, som vi kan nyde ude i solen, og jeg har fundet den lækreste mad blog til jer. Trommehvirvel… Nemlig Anna mad, hvor Anna (hard to guess) blogger om lækre retter, pæne kager og iskolde is. Min mund løber i vand når jeg ser på billederne, og hun skriver i det bedste sprog. Opskrifterne er til at lave, og jeg har et godt øje til hendes granaloer, så lækre!

Hendes pastaretter er fantastiske, og hun hæver hverdagsmad til et nyt niveau. Hendes is, med frugt, der bliver frosset ned, og blendes, så det bliver is, er så lækkert.

Som I kan høre er jeg meget begejstret, og så kommer billederne, det ser lækkert ud, ik?

Anna mad granola

Anna mad kage

Anna mad pasta

Ha’ en god dag, og husk, 1 minut hvor du er sur, stjæler 60 sekunder af din lykke:)

(Lamt citat, men en god huskeregel!)4 thoughts on “En bloganbefaling – Anna Mad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *