Dagens: Debut og selvtillids-nederdel

Kære jer

Det har været et stykke tid siden jeg sidst skrev herinde, men der skal være plads til det rigtige liv også. Der har været nogle bølger der skulle passere, men nu er der snart tid igen, til dette lille rum herinde. Dog mangler jeg to mundtlige eksamner, før jeg kan puste helt ud. Jeg var nemlig så ‘heldig’ at få udtrukket to mundtlige eksamner, oveni de tre der er obligatoriske… og det ene af dem var så idræt. Jeg er ikke den bedste til idræt, lige udover når det omhandler dans, derfor var jeg helt vildt glad da det viste sig at det lige præcis var dans og fysisk træning vi skulle op i. Yes! Det var jeg oppe i, i dag, og det gik helt vildt godt. Jeg er simpelthen så glad!

Dette outfit jeg gerne vil vise jer i dag, havde jeg på til min dansk eksamen. For nylig har jeg genfundet min store kærlighed til nederdele, og dette er den nyeste tilføjelse til min garderobe. Hver eneste gang jeg har en kjole eller nederdel på, føler jeg mig bare virkelig flot og feminim. Boblende af selvtillid, og det var også grunden til at jeg valgte denne nederdel, til min eksamen. Jeg var virkelig nervøs, og håbede bare på det bedste. Censor var super sød, og det hele gik bare ligesom det skulle være.

Dette indlæg er faktisk mit første ‘dagens’. Deraf titlen 😉 Jeg er helt skudt i de billeder jeg fik taget! Noget der også er helt nyt herinde, er mit hår. Jeg er nemlig blevet klippet korthåret, tilbage i Januar. Når man fylder 15, skal der jo ske noget nyt. Så 30 cm hår blev klippet af, og doneret til parykker. Nu er jeg blevet klippet to gange siden, og der er bare så mange muligheder. I øjeblikket går jeg efter det 50’er, Audrey Hepburn, Rosemary’s baby inspireret, med let pandehår. Som Ole Henriksen vil sige: ”I love it!”

 

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *