Den fineste film fra halvfemserne…

Fjernsynet var tændt, hækletøjet klar og snacksene fundet. Det eneste der manglede fra at trykke på play-knappen…

I Lørdags satte jeg mig til at se You’ve got Mail om boghandler, onlinechat, og anonymitet. Jeg syntes kort sagt, at den var fantastisk, og så måtte jeg jo bare fortælle jer om den… Så nu sidder jeg her, og skriver:)

Meg Ryan & Tom Hanks
You’ve got Mail, 1998, 5/5 stjerner

Simpelthen så fin en film, ikke for sukkersød, og den har et tema med bøger med. Jeg er jo en sucker for bøger, og da jeg hørte om denne film, måtte jeg bare se den! Filmen drejer sig om Kathleen Kelly, der ejer den lille børnebogsshop, The shop around the corner. Da Joe Fox starter en kæmpe boghandel ved siden af, er dramaet jo igang. Samtidig skriver både Kelly og Fox sammen, anonymt via email. Det er lidt sjovt at se hvordan teknologien var dengang. Samtidig er boghandlerne jo idag meget skiftet ud med onlinehandel, så denne vil jo være byttet lidt rundt idag, med Fox der driver en onlinehandel, og Kelly der har en slags kædebutik. Elsker at filmen stadig er aktuel, så mange år efter, og ikke er blevet uddateret:)

Samtidig er det lidt sjovt at de hvordan elektronikken var dengang, når man tænker på idags smartphones og ultra tynde Laptops😃

Meg Ryan og Tom Hanks, som spiller hovedrollerne, er suveræne, og alle bipersoner ligeså😀 De giver så meget liv til karakterene, at man virkelig tror de er dem, de er i filmen. Meg og Tom har virkelig også det bedste sammenspil, med sarkastiske kommentarer der flyver, samtidig med at de kommunikerer på skrift, og nærmest er bedste venner, anonymt, så at sige.

Filmen kan findes på Netflix. Slutningen er helt vild yndig-fin, så det eneste jeg kan sige, se den! Den får fem ud af fem stjerner🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *