En lækker aftensnack

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter en noget begivenhedsrig weekend, for midt vedkomne, er jeg godt nok lidt træt…

Men det skal ikke stoppe mig, i at skrive dette indlæg, om en virkelig lækker eftermiddags/aftensnack. Nemlig æbler, skåret ud i syletynde skiver, og drysset med sukker. Mmmm. Og det er ekstra lækkert med lidt kanel drysset over, til om eftermiddagen, efter skole. Jeg må ikke længere spise sådan et helt æble, uden at den er skåret ud, fordi jeg har bøjle. Så syntes jeg at det er ekstra fedt, at skære dem ud i disse tynde skiver. En skarp kniv, et lækkert æble, en teskefuld sukker, og man er good to go 🙂

En anden lækker snack, er gulerøder hvor man bliver ved med at skrælle dem i tynde skiver, og drysser med LIDT lakridspulver, eller granulat. Mums!

Alle disse billeder er taget i det feriehus, hvor jeg var sammen med min mor i vinterferien. Det havde et kæmpe vinduesparti, og lyset strømmede ind. Og selvfølgelig fik det bare mig til at knipse løs 🙂 Jeg fik badet en hel vild masse, sammen med min veninde, og holdt vejret, under vand, i omkring 30-40 sekunder!!! Det var lidt vildt syntes jeg, selvom dem der er fridykker kan holde det meget længere… :heart:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Hvorfor tager det så lang tid?”

Jeg havde en dejlig lille hund, der sendte lange blikke efter æblerne, og især mig. Hvorfor kunne jeg ikke bare tage og blive færdig? 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *