En moderne blog om livets små finurligheder

En tur i Genbrugsen

image

Jeg elsker bøger, store som små, tykke tynde, lange som kørte:D Dette kan der læses mere om her på bloggen, under kategorien books. Den anden dag var jeg i Genbrugsen sammen med min mor, og fandt fire bøger, som ses ovenfor.

Gæt hvad de kostede?
Sølle 45 kroner, så kunne der godt lige blive plads til et par ekstra på boghylden:D

Så må jeg finde tid til at læse dem, efter vores projektarbejde i skolen er forbi. Har flere tykke bøger om Berlinmuren der venter;)

Den ene har jeg allerede slugt, nemlig “I slørets rige” om en kvindes liv i Saudiarabien. Den er virkelig god, med beskrivelser, og med en god synsvinkel som ikke bare er fordømmende, men rent faktisk konstruktiv. Kan klart anbefales til alle der gerne vil lære lidt mere om det mystiske Saudiarabien.

Den anden er “Engelshjerte” en roman, der er historisk fiktion. Denne stod på min ønskeliste, så dejligt at finde den til 10 kroner:D

De to sidste er kæmpeværket Middlemarch, som Rikke fra Paperback Castles anbefaler gang på gang. Nu fandt jeg den i en udgave der var sat fint op, læsevenlig og hele molevitten. Så kan sommerferien bare komme an.

Hvad skal I læse i sommerferien?:D2 thoughts on “En tur i Genbrugsen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *