En moderne blog om livets små finurligheder

Fine øreringe fra Pernille Corydon

Reklame1-1024x76

Køb dem øreringene her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se hvad jeg har købt… nogle fine små forgyldte øreringe, helt enkle, men alligevel så fine. Jeg fik et gavekort til en smykkebutik i konfi-gave, og det skulle jo bruges, så disse kom med hjem. Og det er simpelthen bare perfekte til at give det sidste lille ”umpf!” (er jeg den eneste der prøver at sige det, når man læser det?:)  Er helt tosset med dem. Og samtidig er de ”billige”, så der også var plads til lidt andet. En god gave til en teenagepige, ligesom mig.

Jeg tog dem på sammen med et par jeans, en t-shirt og en læderjakke. Det gav bare lige det ekstra, sammen med mit ur. Ikke for meget ikke for lidt.

I de sidste par uger har jeg startet i skole, og jeg lover der snart kommer et indlæg om hvordan skolestarten har været for mit vedkommende. Men jeg kan røbe den har været god, og jeg har lært noget nyt… hemmeligheder, hemmeligheder:)

Smil, så er du kønnest…
Signe aka SIAL:)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *