Tak mor! (forårshaul)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foråret er kommet, og jeg har fået nogle nye ting…

Nemliiig:

  • Disney-filmen ”To På Flugt”. Har ønsket mig den længe, og i lørdags fik jeg den så. Glæder mig helt vildt til at se den, og gense scenen med de mange lanterner. Simpelthen en af de smukkeste scener, i en Disney-film. Og den lille kamæleon er så sød, med dens sigende øjne, og hårdtslående næve 😉
  • En læbepomade fra Clarins, i det fineste design. Med blomster, og en fin neutral farve på læberne. Så flot en læbepomade.
  • Den flotteste stribede kjole, med de pæneste, støvede farver. OG et par matchende strømpebukser. Jeg ELSKER den! Så er det sagt, med store bogstaver, og hele molevitten. Den er så FLOOOOT! Jeg er helt tosset med den, og har allerede brugt den. Var nemlig til familie-tam-tam, her i påsken, og her blev den testet og afprøvet, på alle leder og kanter. Den bestod med bravour!
  • En helt enkel, hvid, oversize skjortekjole. Til sådan en slank pige som mig, er den helt perfekt. Den giver en lidt fylde, og samtidig er den super behagelig. Helt perfekt her til sommer!
  • Og sidst, men ikke mindst en sort skjorte, med hvide striber. Ved første øjekast ligner den lidt en gammeldags pyjamas-skjorte, men da den så kom på, wow! Så fin, med lomme med vandrette linjer, og fin krave. Glæder mig virkelig til at skulle have den på, den allerførste gang (måske i  morgen, hvem ved? 🙂 )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var alt for dette haul. Er rigtig glad for mine nye ting, og så er skolestart efter påskeferien, lidt mere overkommelig. Selvom det dog bliver en stille og rolig opstart med projektarbejde, hvor den gruppe jeg arbejder i, har om…dum…dum… kærlighed, og hvordan kærlighed afbileds på de forskellige medier og i reality-tv. Det skal nok blive godt! 🙂

Og til slut er der ikke  så meget andet end at sige: Mange, mange tak mor, for alle de fine ting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *