Fredags tanker i liste-og-video-form #1

Jeg lovede jer jo en fredags tanker, istedet for tordags tanker, så her har vi det. Hver anden uge bliver torsdags tanker erstattet af fredags tanker, so here we go:)

Hvad fik dig senest til at smile?

Denne kortfilm fra Pixar:)

Bedste film nogensinde?

At vælge en film er ikke svært for mig. Jeg har set Les Miserables én gang, men den har ramt mig lige i hjertekulen. Musikken er fantastisk, og Eddie Redmayne, mit seneste crush, er perfekt castet. Min yndlings sange er derfra, og dvd’en er mit næste køb. Jeg tror at når jeg får købt den, skal have et ugentlig filmritual hvor jeg ser den:) Dette er en lille forsmag på musikken, OG min yndlings-sang derfra:)

Nævn en ting, du ville ønske du var bedre til?

At være bedre til at tage imod konstruktiv kritik i det virkelige liv. Jeg er virkelig dårlig til det, og kan begynde at forsvare mig selv og en hel masse. Derfor er dette den ting jeg gerne vil blive bedre til.

Hvad spiste du til morgenmad?

Pære-banan yoghurt, det normale. For det meste også med mysli, eller havregryn. Nogen gange er det også havregryn med sukker og mælk. Sundt og nærende, så det kan vare helt til frokost.

Hvad er det bedste ved weekenden?

At sove længe, være længere oppe, at læse bøger og at have god tid, så man rent faktisk kan nå at kede sig:)

Hvilken årstid er den bedste?

Denne er svær, fordi det svinger meget, men jeg vil sige vinter, fordi der både er jul og en hel del af min families fødselsdag + min egen, og forår hvor alting springer ud:)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *