Fredags tanker i liste-og-billede form #2

plante +ekstra lys

Hvor lang tid bruger du på at blogge om ugen?
Hmm… Helt præcis, ved jeg ikke, men omkring 5-7 timer:) Lang tid, hvis man tænker over det, men det meste af tiden forgår jo også bag kulissen:)

Hvad har du senest taget et billede af?
Måske ikke rigtigt et billede, men er ved at klippe en collage sammen, til et snarlig indlæg…

Hvad har du skulle gøre, som du ikke har fået gjort idag?
Jeg skulle ud at se en gymnastikopvisning i aften, men… En forstuvet fod, og en træt mig + aftens opvisning er vist ikke den helt rette cocktail. Så nu ser den sådan her ud, dårlig Ipad kvalitet.
afterlight

Hvad skal du lave i aften?
Har en helt fri aften, så Pretty Little Liars og måske lidt x-factor. Ikke så meget glamour over det, men sådan er livet jo heller ikke altid!

Hvad ser du frem til lige nu?
Påskeferie, hvor jeg skal være sammen med min familie, ose i Kolding Storcenter, og slappe helt af, så min fod kan hele.

Hvilken film, så du sidst?
Inderst Inde, fra Disney & Pixar, så fin, sød og realterbar.

DSC01270

Nævn en ting du undrer dig over, for tiden?
At vælge en ting er svært, der er så mange. Hvis jeg skulle vælge, skulle det være hvorfor mange folk har brug for, at rette andre i hvad de gør, hvordan de gør det, grunden til at de gør det… Jeg forstår ikke hvorfor der er nogen som ikke har mere i livet, end at nedgøre andre, og deres måder at gøre tingene på. Jeg syntes det er ynkeligt!

Hvis du kunne ændre en ting i hele verden lige nu, hvad skulle det så være? 
Fjerne terror, så man kunne genopbygge lande, få menneskene der boede der, hvor de rammer, muligheden for at komme hjem. Terror ødelægger folks liv, dræber nogen, piner andre. Folk, som er uskyldige, ikke har gjort dem noget, men som kun er en lille brik i deres spil. Forfærdeligt!

Ha’ en god aften, og husk at fejre weekenden!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *