Fredags tanker i liste-og-billede form #4

Det blev fredag endnu en gang, og det betyder fredags tanker! Denne fredag glæder jeg mig over en hel masse, så lad os komme i gang:

Hvad glæder du dig allermest til i den kommende uge?

Denne er ikke svært, for der er på et tidspunkt på næste søndag jeg glæder mig ekstremt til. Nemlig klokken 9, hvor jeg skal konfirmeres, med alle dem jeg elsker omkring mig. Det bliver helt klart en god dag, skal bare have skrevet min takketale færdig. Jeg skriver bare nogen gange bedst under pres:)

Hvilket brætspil er du bedst til? 

Bedst, og bedst til er jeg ikke sikker på, men elsker logik spillet, og Disney versionen af Trivia Pursuit. Elsker Disney, og spil hvor man skal tænke sig om, så bliver det ikke så kedeligt!

anden header

Hvad er det bedste som er sket idag? 

At jeg har fået den fineste lille killing, med hvidt slips, af pels, og det fineste stritører. Hans navn er…Darcy efter Stolthed og Fordom. Bogen som også er månedens bog i læseudfordringen, med BBC Big Read. Elsker den bog, og har lige fundet Persuasion på dansk, i min mors kæmpe bogsamling. Jeg må snart til at blive færdig med Ekstremt højt og Utrolig tæt på, som også er en virkelig fin, og trist historie.

 

 

Killingen Darcy
Er han ikke fin!

Hvilken film har du senest set? 

Den senest film jeg har set, er Mean Girls. Har været syg i to dage (rask igen), hvor jeg har sovet, sovet og slappet af. Den seneste serie jeg har set et afsnit af, er Unbreakable Kimmy Smith, hvor der er kommet nye episoder, wuhuu! (Ja, jeg er lidt mere oppe at køre over det, end jeg burde)

Hvad er den bedste opfindelse i verden?

Hvis jeg skal være totalt ikke tænke på de største, men på de mindre opfindelser, må det være mad, alle former, mad. Elsker mad, og det er jo livsnødvendigt. Af de mere normale, ville det blive bil, fly, elektricitet, måder at bruge ild (varme) på. Og ellers radiobølger, eller bare det store tekniske fremskridt der er sket over de sidste årtier.

Hvad er dit næste værelsesprojekt? 

At få sat en hylde op til mine bøger, som står hulter til bulter på en hylde, hvor ikke alle kan være. Mine fem ”det lille hus på prærien” bøger, ligger på mit makeup bøger.

Ny billede

Ha’ en dejlig fredag, og jeg håber I får den dejligste weekend!4 thoughts on “Fredags tanker i liste-og-billede form #4”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *