Fredags tanker i liste-og-billede form #5

Så blev det endnu en gang fredag, og med fredag, betyder det jo fredags tanker, så hvad venter du på?

P5140188

Hvilket fyld bestiller du på din pizza?

Jeg bestiller for det meste en indbagt pizza, med spaghetti, kødsovs, ost og hvad der ellers er i sådan en. Jeg er en pige der kan spise utrolig meget, for at være ordentligt mæt. En indbagt pizza mætter, og hvis det er en af de rigtig store, som fylder mere end en tallerken, så er der endda rester, til frokosten dagen efter.

Hvad har du lavet idag? 

Jeg har været i skole, med flødeboller, da det var min tur, til kage dag. Jeg havde fyrre små med, så tyve blev delt ud, og resten blev brugt til bingo banko. Det er bare rart når  man bruger en skoletime på hygge. Lige nu sidder jeg og ser Hairspray, som jeg var og inde og se som musical i onsdags. Kan klart anbefales:)

Hvad ønsker du dig lige nu? 

En IPhone SE, i rosegold med 64 gb, står øverst på min ønskeseddel:)

P5140190

Hvordan er dine morgener? 

Jeg bliver vækket klokken 7, og skal være klar til at køre klokken halv otte, så jeg har en halv time til at blive klar. Nok for mig, som ikke skal bruge tid til at lægge makeup, eller sådan noget, så en halv time er masser af tid (underdrivelser kan forekomme). Jeg vågner, tager tøj på, spiser morgenmad, børster tænder, reder hår og flyver min vej (eller ihvertfald kører min vej til skole).

Hvad ser du frem til? 

Til sommerferien, 5 eller 6 uger uden skole, til at forstyrre mine flyvske tanker:)

P5140215

 

Hvad tænker du meget over for tiden?

At skrive, få sine ord ned på papir er noget jeg tænker meget på lige nu, og har over ti faner åben med skriveråd. Hvis I har nogle ideer, må I endelig komme med det. Jeg elsker at få flyvske tanker ned på papir, så jeg kan tøjre dem fast:)

Hvilket tøj har du helst på til hverdag? 

Jeg elsker alle mulige slags tøj, så det er et svært spørgsmål. Svaret må være noget jeg føler mig godt tilpas i, og især pæne skjorter, kjoler, og rockabilly elsker jeg at iklæde mig. Farverigt tøj, går man aldrig galt i byen med, når navnet er Signe Altofte:)

Liste lånt fra Alexia🙂4 thoughts on “Fredags tanker i liste-og-billede form #5”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *