Harry Potter and the Philosopher’s Stone – reading

Det var jo min fødselsdag i sidste uge, og gæt hvad jeg fik… Harry Potter and the Philosopher’s Stone, har aldrig læst dem, men nu var det altså på tide, og da jeg så denne skønne udgave fra Bloomsbury, strøg den med det samme ind i en top 5. Og jeg fik den, så lige nu sidder jeg og læser, er nået til kapitel 5 – Diagon Alley, så vil skynde mig tilbage, men nu kan i så lige få nogle skønne billeder af min nye bog:) (Og kan vi lige tale om hvor fint selve coveret er uden smuds coveret, elsker det små fine stjerner, og at det er fordybninger ind i bogen:)) Elsker simpelthen denne bog, så glæder mig til at jeg engang får samlet dem alle, hvis jeg ikke fik nævnt det, jeg elsker denne bog indtil videre!

Kan købes hos Saxo billigst her.

Ha en fortsat god dag, skal i Ikea senere, så vi ses snart igen, når jeg får revet mig væk fra denne bog endnu en gang:) Og for resten, kan i ikke dele jeres yndlingsbog nede i kommentaren, så jeg kan få noget inspiration, kan lide det meste, men vil gerne læse flere klassikere, så hvad er jeres anbefalinger:)

ny sejt billedeNyt fotosejt nyt billede

One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *