Hvorfor biblioteker er fedest +en god app til bogelskere

books-colorful-book-5711
billede fra Pexel.com

Biblioteker er lykken. Et sted fuld af klogskab, spændende verdener og nye mennesker at møde. Et sted fuld af bøger! 🙂

Jeg elsker biblioteker. Kort sagt, og i stor modstrid til at hvad bibliotekerne indeholder. Tekster, lange som korte, indpakket i fine bogcovers, efter at være blevet skriblet ned af en forfatter. Bøger du kan tage med hjem, læse, lære af, og aflevere igen, så andre kan få glæde af dem. Gratis. Fantastisk, ikke?

Hylde efter hylde er fyldt, med farverige covers, og smukke ord. Bøger, skrevet vidt forskellige steder i verdenen, men alle samlet på et eneste bibliotek. En eneste bygning, fyldt til randen. Man kunne spendere timer, uger, år, herinde, bare på at læse. Bibliotekerne er for læser, ikke-læser, folk der ikke ved om de er læser, eller ej. Biblioteket er et fristed, hvor alt handler om bøgerne.

Derfor er biblioteker fedest!

ereolen_logo

Og efter al den ævl om biblioteker (som virkelig er fedest 😉 ) vil jeg dele et lille tip med jer. De fleste af jer kender nok appen allerede, men hvis ikke, kommer der noget snak om den her 🙂 –>

Jeg vil nemlig anbefale appen, med det meget passende navn, EReolen. En slags virtuel, gratis, bibliotek på din smartphone. Fuld af bøger (godt nok ikke alle, men mange) lige til at læse på farten, istedet for at spille et eller andet hjernedødt spil. Og det erklærer jeg mig skyldig i at gøre, tit endda. Men med denne, læser jeg istedet for.

Dette er en anbefaling af en app, som jeg virkelig godt kan li’. Man kan både reservere bøger, låne bøger (med begrænsning, afhængig af hvilket bibliotek du er tilknyttet) og låne bøger, der altid kan lånes, UDEN begrænsninger. Jeg har personligt lige slugt The Selection serien (som kan anbefales) for hundredesyttende gang derinde, og jeg elsker hvor let det er at læse derinde. Det eneste du har brug for er dit bibliotekslogin, lånerkort, sygesikring, hvad ved jeg… Og så er man inde, og kan blive lidt klogere, istedet for at blive dummere, hihi 😉

SES SNART!
(Og næste gang, handler det om Jule- OG Fødselsdagsgaver, uhh….)

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *