En hyggelig dag til Classic Days på Egeskov

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hejsa!

Lidt lang tid siden jeg sidst har skrevet, men med skolestart i 8. betyder det lidt omprioritering. Vi får mange flere lektier for;)

Igår var jeg til Classic Days på Egeskov Slot, med en masse fede veteranbiler. Og wow, de er bare så fine. Og når man havde en morfar med, der kunne fortæller anekdoter om bilerne, og motorcykler, så fik dagen bare endnu et nøk opad. Vi så både folkevogne, en pink Chevrolet, biler fra 20’erne og et folkevognsrugbrød. Og efter en dejlig frokost, spottede vi en påfugl. En meget fotogen en af slagsen.

Jeg elsker simpelthen veteranbilers udseende. De havde bare lidt mere sans for bildesign dengang, og med så mange flere farver på paletten. Simpelthen alt sammen så fint. Den fineste bil på hele udstillingen på nok være den lyseblå allernederst i indlægget.

Dagen sluttede af med modeshow med tidens mode, og så var det farvel og tak, og retur til hjemegnen. Var ikke helt oppe og ringe over mode-showet, da mange af kjolerne ikke var fra 50’erne, men bare rockabilly kjoler. De er også fine, men når man forventer noget andet, så er det ikke helt godt.

Til vi ses igen, smil, så er du kønnest:)

Signe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *