Thursday Thoughts: Jeg prøver at deltage i NaNoWriMo

CC_CreativeInspiration_V7

Thursday thoughts er en serie, hvor jeg deler mine tanker omkring et emne. Som navnet også siger er det et fast indlæg om torsdagen. Og husk, dette indlæg er ikke for at dømme nogen, det er et indlæg med mine tanker omkring emnet.

Hvis overskriften ikke gav nogen som helst mening, så læs med videre 🙂

NanoWriMo er en forkortelse for National Novel Writing Month. Den bliver holdt hvert år i november, og er en begivenhed, for folk fra hele verdenen stræber efter at skrive 50.000 ord på en måned. Så kort sagt, det handler om at skrive en (kortere) roman i november måned.

Det vil jeg rigtig gerne forsøge at være med til, selvom mit mål er en del mindre, på omkring de 30.000 ord. Hvis man vil nå de 50.000 ord, skal man skrive 1667 ord, om dagen. 

Min historie handler om et søskendepar, med hver deres problemer, den ene er hemmeligt homoseksuel, og den anden opdager at hendes far ikke er hendes rigtige far. Drama for alle pengene 😛

Lige nu er jeg godt med, men regner med at jeg kommer en del bagud, da jeg skal til orkesterweekend i denne weekend, og  den næste. Jeg spiller nemlig violin 🙂 Det kan I altid høre om en anden god gang.

Det er en stor udfordring for mig, da jeg aldrig har prøvet at skrive så meget, på så kort tid. Men jeg krydser fingre for mig selv, og håber at jeg kan opfylde mit personlige mål!

dot

Kendte I noget til NaNoWriMo, eller er det helt nyt for jer?

Hvad syntes I om tanken, at skrive 50.000 ord på en måned, galt eller genialt?

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *