Klædelige Hverdagsdrømme

Hverdagsdrømme

Reklame1-1024x76

Bukser – BluseSkoArmbånd

For et par dage siden læste jeg dette indlæg, hos Catherine, som blogger på Rockpaperdresses. Jeg blev straks inspireret til at prøve selv, og det fik jeg så gjort i dag. Opløsningen er lidt grynet, ved ikke helt hvorfor, men nu har jeg i hvert fald fundet ud af at… Man kan fjerne baggrunde i Office programmer! Hvor sejt er det lige?! Okay, jeg er lidt over-the-top ligenu, over det. Jeg har valgt at kalde denne collage for hverdagsdrømme, da det lidt er et sæt, som jeg drømmer om at iføre mig, i hverdagen 🙂

Skoene er vildt fede. Jeg har en åndssvag fod, som har været forstuvet gang på gang, så da jeg skulle have sommersko, skulle det være nogle der støttede ordentligt. Det blev ikke disse, men nogle der minder meget om, også fra Nike 😃 Jeg kan rigtig godt lide designet på disse, med de neutrale farver, men alligevel ikke kedelige at se på, det er cool. Noget jeg syntes Nike er rigtig gode til. De er også de dyreste på collagen, så det er ikke designertøj, kan jeg i hvert fald røbe.

Bukserne fra Mint&Berry er virkelig bare drømmebukserne. Enkle, sommerlige, og alligevel nogle (tror jeg) man kan bruge til det danske sommervejr, hvor det regner det meste af tiden, hihi 😉 Og med den nette pris af 300 kroner, er det ikke nogle der vælter læsset.  Sløjfen er bare en ekstra, smuk, detalje. Giver lige prikken over i’et.

Sløjfen er lidt af en genganger, da det også er på skjorten. Jeg har virkelig bare elsket disse skjorter, fra da de kom frem. Helt enkle, også med den seje sløjfe-agtige ting ved kraven. Så flot! Denne er fra Only, og prisen er 200 kroner. Og p.s. den fås også i lyserød og hvid, hvis den grønne ikke er din farve.

Armbåndet, ikke mindst, er fint og enkelt. Noget der ikke tager for meget opmærksomhed, men som alligevel komplementerer ens outfit. Designet er virkelig lækkert, og jeg kan godt lide hvordan de forskellige remme er slynget ind i hinanden 🙂

Hvad er jeres seneste køb? Og hvad syntes I om den collage, jeg fik lavet?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *