Forsinket Postkort fra Kreta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Disse stod overalt ved vejene dernede, og er små templer/kirker, som bliver sat op hvis der er sket en ulykke, eller der er blevet afværget en ulykke. På den måde kan man mindes. Men der er utrolig mange dernede, og det fortæller måske noget om deres evner i trafikken?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før sommerferien var jeg på Kreta, sammen med min mor i en uge. Derfor ordet ”forsinket” i overskriften:) Jeg er blevet helt skudt i den ø, arkitekturen, naturen og bare Kreta! Skal helt klart vende tilbage når jeg bliver ældre. Alle tavernerne, deres store forbrug af Olivenolie, og stemningen er fantastisk.

Vi boede på et All Inclusive hotel, i Agia Marina, som ligger tæt på hovedbyen Chania (eller Hania, eller whatever, fandt aldrig ud af hvilken stavemåde der var den rigtige:) Et rigtig lækkert hotel, tæt på stranden, god mad, og aftenaktiviteter. Er jeg egentlig den eneste, som pludselig ikke kan forstå dansk, når jeg er på ferie, hvis jeg hører fremmede tale det?

Nu vil jeg bare lade jer nyde billederne, og selv drømme mig væk, selvom det har været utrolig godt vejr herhjemme, ENDELIG!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *