En moderne blog om livets små finurligheder

Love at first photo – Olympus Pen E-PL7

P1010112

For to uger siden befandt jeg mig i en fotobutik, og købte denne skønhed. Olympus Pen E-PL7, med det fineste retrolook. Jeg elsker det, og den er vidt god til at tage billeder, og især med 45 mm objektivet, som jeg fik med i handlen. Jeg elsker måden den skaber bokeh effekt, og bare hele kameraet.

Det var bare det man kalder love at first photo:)

I sommergave af min mor, fik jeg så den fineste kamerataske af læder, skulderrem og håndledsrem. Jeg valgte det lyse læder, og pink i remmene, og det passer perfekt til en pige som mig. Men jeg har allerede fundet endnu et julegaveønske, nemlig en skulderrem i påfugleprint:)

P5150232

 2 thoughts on “Love at first photo – Olympus Pen E-PL7”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *