Mærkværdige betragtninger

 

… Her den anden dag, på gangen, overhørte jeg en samtale mellem en pige, og hendes lærer. Jeg vil skyde på at hun gik i fjerde klasse, og samtalen lød cirka sådan her:

Pige: Har du set ”Charles tante”?

Lærer: Nej…

Pige: Du kender godt Dirch Passer, ikke, i hvert fald er han er vildt god, og hyle-morsom!

Så hørte jeg ikke mere, men pigen mindede mig om det Dirch Passer flip, jeg også havde i cirka fjerde klasse, hvor jeg både holdt fordrag, så nærmest alle film jeg kunne opstøve, og læste alt hvad jeg kunne læse om ham. Da jeg gik derfra, havde jeg et smil på læben.

…Var der en reklame i radion, om hvordan man satte penge ind i skattely. Virkelig sådan en reklame som tog det ovenfra, og satte det ned på menneskeligt niveau. Ironi, når det er bedst.

…At knæle ved alteret i en kirke, er virkelig svært på krykker. Hvor skal man ligge dem henne, når man skal rejse sig op igen, meget kort tid efter?

…Hvor mange der ikke forstår, at der er en ”min pris” i beskrivelsen af varen, på ”ting til salg” sider, på Facebook.

…At min hjerne ikke kunne tælle, hvor mange centimeter der var fra et hjørne til et andet. Troede at 3, var fire, og to var tre. Meget åbenlyst, at det var fejl, da jeg kiggede efter (indsæt emoji, som banker sig hovedet)

…Eddie Redmayne (min all time, favorit skuespiller, og pæne fyr), har lavet et program, hvor han taler om krigens kunst. DR K, skal vi være buddies i aften?

…Henfør ovenstående, har jeg ikke hørt Les Miserable musik, i evigheder (måske kun 4 dage (En evighed (nu stopper jeg, med parenteser inden i parenteser) ifølge mig) eller noget). Jeg mangler mit musik fix i mit liv.

…Sad jeg jeg sidst med historie opgave om den franske revolution og hørte det. Det gik først op for mig efter et kvarter, at jeg både læste, og lyttede til noget, der havde med den franske revolution at gøre.

…Har de sidste tre punkter haft noget at gøre med Les Miserables, Yndlings film, much!Styled_Stock_Photography_Shay_Cochrane__Color_Love_square2-2[1]

2 kommentarer Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *