Mine boglige mål for 2017

Hej jer derude!

Idag vil jeg dele mine boglige mål for 2017 med jer. Vi er jo lige gået ind i det nye år, og med det nye år, vil jeg gerne bringe mere organisering ind i min læsning. Jeg har lidt mange, så skal vi komme igang?… 🙂

Jeg vil

1 – Læse 50 bøger

Mit første mål er at læse 50 bøger, med Goodreads reading challenge. Det vil betyde at jeg skal læse 4,2 bøger om måneden (og ja, jeg brugte lommeregner til det 😉 Jeg tror det er overskueligt nok, og er sikker på at jeg nok skal klare det!

2 – Læse Harry Potter serien færdig

Jeps, nu kommer vi til indrømmelserne. Jeg startede på Harry Potter og de Vise sten (på engelsk) i Januar, sidste år. Jeg sluttede den 28. December, på dansk. Det er simpelthen for dårligt, og jeg kunne faktisk virkelig godt lide den første bog, så jeg må bare tage mig sammen… 🙂

3 – Holde styr på min læsning

Med dette punkt mener jeg at jeg gerne vil prøve at organisere min læsning lidt mere. Til dette formål har jeg også indkøbt en fin lille notesbog, til at nedskrive mine læsemål, og spille læsebingo (til dem der ikke ved hvad det er, kan du læse mere her 🙂 ) Indtil videre har jeg fået skrevet mine læsemål ned, og lavet mine læsebinko plade, men regner også med at jeg vil skrive de læste bøger ned, og holde ”lidt” styr på bøgerne, om det er kvindelige eller mandlige forfattere, fra USA eller  Europa, osv.

4 – Læse Peter Plys bøgerne

Jeg kender historien om den søde bjørn, og har også hørt Disneys lyt-og-læs, da jeg var mindre. Men nu har jeg besluttet mig for at læse dem alle, i min mors fine engelske udgave. Så kan jeg også få trænet mit engelske, til min Jane Austen samlede romaner.

5 – Læse alle ulæste bøger på min reol (TBR-Jar)

Jeg har en hel del bøger, hvoraf mange er engelske. Dem har jeg besluttet at jeg skal læse, hver og en. Jeg vil skyde på der er omkring de 15 bøger, så det er ikke alverden, men de fleste er på engelsk, så det bliver en udfordring, men jeg er klar til at tage den 😉

6 – Læse 1 klassiker om måneden

Jeg vil helt vildt gerne læse nogle flere klassikere, så det er også et punkt på min liste over læsemål. Under denne kategori er også børnebogs klassikerene, og jeg glæder mig virkelig til at udforske nogle nye genrer 🙂

7 – Læse Narnia

Fordi det er en skam at jeg ikke har læst dem endnu, og min mor har den fineste samlede udgave, på dansk, og med  det sejeste layout, efter min mening! Jeg glæder mig til at læse dem 🙂

cc_floral_h31 thought on “Mine boglige mål for 2017”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *