Mine grandprix crushes gennem tiderne #1

Årets Eurovision er lige løbet af stablen, og derfor tænkte jeg det kunne være sjovt at vise jer hvilke mandlige sangere, og sange jeg har crushet på siden jeg begyndte at se det. Jeg forelsker mig tit i en sang, og derefter i sangeren bag, og især hvis personen har ansigtet med. Følelser. ish. Og fordi jeg har mange, deler jeg den op i to, så idag får du første del, og om et par dage får du anden del, so here we goes –>

Alexander Rybak – Fairytale – 2009

alexander

Alexander Rybak, med sangen Fairytale i 2009, sang sig ind i mit hjerte, og mange andres ligeså. Hans udtryk, sangen og hans fantastiske kunnen med en violin gik lige ind i mit 6 årige hjerte. Jeg kan ikke huske det danske bidrag eller noget som helst, kun denne, med didididiiididiiidiididi ting på på violinen. Efter jeg så begyndte at spille violin blev han en kæmpe inspiration for mig. Hvad han kan på en violin, det er kun få forundt.Prøv at søg på Europe Skies på youtube, og hør efter hans violin. Wow, siger jeg bare.

András Kállay-Saunders – Running – 2014

ungarn adRunning ramte lige ind i mit 11-årige hjerte i 2014. Ligeså gjorde sangeren bag, András Kállay-Saunders. Dette var den første rigtige sang, som jeg elskede i eurovision som ikke var et nordisk land. Med historien bag, og sceneshowet, teksten, og hans følelsesmæssige optræden, knuste den mit hjerte, og samlede det igen, med melodien. En meget smuk sang, som jeg stadig kan størstedelen af, udenad. Søg på den, hør den, og læs historien bag.

Månz Zelmerlöv – Heroes – 2015

månz

Endnu en nordisk deltager, nemlig Månz, eller som navnet lød på twitter, Mums. Sangen var fantastisk, og sceneshowet ligeså. Og han udførte det lige til et tolvtal. Hans indlevelse, og hans begejstring da han havde vundet, gik lige ind. Og hans værtsrolle ved årets Eurovision  gjorde det bare mere tydeligt, hvor karismatisk han er. Jeg vil ikke opfordre jer til at søge på ham, da de fleste nok ved hvem han er, og har hørt sangen utallige gange i radioen:)


Det var alt for første omgang. Hvilke sange syntes i var bedst, ved årets Eurovision, og hvad syntes I om at Ukraine vandt?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *