Mine Ønsker i Øjeblikket

Jeg har en masse ønsker, store som små. Og især herop til min konfirmation, har jeg samlet ønsker. Smykker, elektronik, pynteting og især bøger! Tænkte at jeg lige kunne dele den, som inspiration. Der er alt muligt, og det på collagen er kun et lille udklip. Kameraet skal jeg bruge her til bloggen, så I kan få nogle ordentlige billeder at se på, og dette har jeg godt nok haft øjnene på længe nemlig, Olympus Pen E-PL7, et systemkamera, med det bedste fra to verdener. Det er en blanding mellem et spejlrefleks og et digitalkamera, med det fedeste retro design.

Da Apple lancerede Iphone SE, strøg den lige straks ind på drømme-ønskelisten. Jeg elsker den i Rose Gold, og at den er lille, men stadig virkelig god. Kameraet har fået 12 mp, istedet for 8, og den har Live Photos. Helt sikkert den jeg skal spare op til:)

Lige siden december, da denne udgave udkom, har jeg været lidt halv forelsket i den. Nemlig Harry Potter og de Vise Sten i den illustrede udgave. Bare forsiden, får mig til at ville tage den op, og åbne den forunderlige verden der gemmer sig indeni. Havde også kig på den engelske udgave, men denne er jo nærmest lavet til at holde i en livstid. Hvis mine børn så engang skulle læse i den, vil jeg ikke have at de skulle vente i længere tid end nødvendigt, med at blive introduceret til denne forunderlige verden.

Lige nu har jeg en grøn-blå stribet lampe hængende, som ville være dejlig at kunne skifte ud med denne, mintgrønne skønhed. Med en Edison-pære i, ville den være den perfekte loftlampe. Den ville passe perfekt i farven, til mit mintgrønne bord fra Søstrene Grene.

Næste punkt, er de fantastiske udgaver af fire børnebøger, fra Puffin in Bloom Collection. Jeg har set dem rundt i bogbloglandet, og blevet mere og mere forelsket i dem for hver gang. Sættet indeholder Anne of Green Gables, en af mine yndlingsbøger, Little Women, en bog jeg virkelig gerne vil læse, Heidi, en tysk børnebog og A Little Princess, som lyder virkelig fin.

Mærkeligt ønske tænker I nok, men jeg ønsker mig en Pastamaskine, siden jeg lavede hjemmelavede Pasta til madlavning i foråret, har denne været på min ønskeliste. Når det er så simpel at lave det selv, så skal man næsten bare udnytte det. Hjemmelavede tortellini er bare bedst.

Sidst, men ikke mindst, ønsker jeg mig adskillige troldekugler til mit armbånd. Troldekuglers koncept, kan I læse mere om her. Denne som er afbilledet her, hedder Sommerkorn, og vil passe perfekt på min Troldekugle halskæde, med en ferskvands perle.Ønskeliste collage

Indlægget indeholder reklame, i form af affiliate links

 2 thoughts on “Mine Ønsker i Øjeblikket”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *