En moderne blog om livets små finurligheder

Mine rockabilly favoritter

Rockabilly

Clocks – £50.00 – Carmela – £32.00 – Brittany – £32.00 – Sandra – £58.50


Jeg har virkelig fundet min kærlighed for rockabilly, og jeg drømmer om mange flere end jeg har. Og når man ikke lige kan købe dem, man drømmer om, må man jo bare vinduesshoppe. Jeg fandt fire kjoler som jeg syntes er fantastiske, sjove og spøjse.

Jeg elsker den første, der får mig til at tænke på Alice i Eventyrland, Hattemageren og hele slænget. Og snittet er fantastisk. Elsker, elsker, elsker!

Jeg har gået til svømning, men går ikke til det mere. Men… det skulle ikke stoppe mig, i at iføre mig denne Carmela kjole fra Lindy Bop, med en farve så blå som havet, og fine svømmepiger i røde badedragter:)

Denne, OMG! den er sååå fin, med læbestifter og røde hjertelommer. Men det bedste af det hele er hvor gennemført den er, med hjerteudskæringen i ryggen, og farven der bare passer perfekt til det girly.

Og den sidste! Ohøj, skipper, hvornår sejler vi? Jeg får lyst til at tage den på, en stråhat og birkenstocks og sejle en tur ud på det smukke hav. Det hvide, mod alle sejlbådene er så fint, og snittet passer supergodt til:)

Hvad syntes I om dem? Super fine, eller for meget?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *