Ny ring, og noget om at passe på det lokale

P5210273

Jeg var på Ausumgaard i weekenden, et gods der ligger her i Midtjylland. Der blev holdt forårs-messe, og det betyder kunsthåndværk, lokale butikker, og masser af smagsprøver. Jeg elsker sådan nogle arrangementer, fordi der er så meget at kigge på, og man får øjnene op for det nære, og lokale.

Idag forgår meget af hverdagen i de samme vante rammer, og på nettet. Vi fortager shopping på nettet, er begyndt at handle dagligvarer på nettet osv. Men hvis udviklingen fortsætter sådan, så mister de fysiske butikker jo deres grundlag, og bliver nødt til at lukke og slukke. Er det virkelig det vi vil, at miste butikkerne, som vi kan være i offline?

Mit kamera købte jeg i en butik, photocare i Holstebro, og fin det til en pris som man ikke ville kunne få online. Det kan godt være at alt ser dyrt ud i butikkerne, men hvis man handler om det, som min mor er god til, så får man det tit til en bedre pris, og du skal ikke vente til det kommer.

Støt de fysiske, offline butikker, de lokale små forretninger. Det ville være trist, hvis det snart blev virkeligheden at de ikke var her mere:)


Jeg købte en ny ring på messen, hvor kuglen kan skiftes ud. Jeg elsker denne, og går med den hver dag:)

Lidt strøtanker fra det jyske:) hvad mener I om at støtte de fysiske butikker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *