Nye dimser – Bøger, papir og mere

To ting jeg elsker er bøger, og Søstrene Grene. Så er det sagt. Bogkærligheden kan man nok godt regne ud, hvis man har læst med herinde, eller bare tager en tur rundt i de forskellige sider. Bøger er fantastiske! Bom! Intet mindre. Billige bøger, eller bøger på udsalg er næsten endnu bedre 🙂 Søstrene Grene er også en ting jeg elsker. Bare at gå rundt derinde er dejligt! Alle mulige små finurligheder, papir, sakse udformet som fugle, notesbøger, kopper, rygsække. Elsker det 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fået anskaffet mig nogle nye dimser, fra begge kategorier. 3 engelske bøger, og noget fint, mønstret papir, en yndig notesbog, og den allerfineste, sødeste saks jeg nogensinde har set. Alting for under 150 kroner! What, tænker man næsten lige et øjeblik… WHAT!

De tre bøger er:
  • “Jane Eyre” af Charlotte Brontë

En gotisk kærlighedshistorie, som jeg kun har hørt gode ting om. Glæder mig virkelig til at læse den! Også elsker jeg også hvordan den ser ud, som en klassisker, men uden at være kedeligt at se på

  • “One Day” af David Nicholls

Jeg har set filmen, og den er hjerteknusende. Ellers valgte jeg egentlig bogen, fordi den lød spændene, og den havde en fin forside 🙂 De var først bagefter at jeg opdagede at det var bogen bag filmen, så det var jo bare en glædelig overraskelse!

  • “The Great Gatsby” af F. Scott Fitzgerald

Vil så gerne læse denne, og se filmen. Jeg har også næsten kun hørt gode ting om denne, og glæder mig til at dykke ned i 20’erne! Blev endnu mere i humør til denne bog, efter at have set ”Fantastic beats and where to find them”, som jo også foregår i tyverne, måske bare lidt mere neddæmpet 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers købte jeg også nogle småting fra Søstrene Grene, jo. Nemlig de fineste ark papir, en yndig notesbog, og den pæneste (lille) saks jeg har set. Papiret ved jeg ikke helt hvad jeg skal bruge til endnu, men jeg er sikker på, at jeg nok skal finde ud af noget. Saksen vil jeg bruge til når jeg hækler, simpelthen den yndigste saks! Og notesbogen har jeg allerede fyldt godt ud i, nemlig med mine boglige mål, og læste bøger for år 2017, ligesom jeg skrev lidt om her. Den er simpelthen mit symbol på læseglæde, og har fået en fast plads i min taske, så jeg altid kan skrible noget ned 🙂

Ses snart igen, og husk, vær glad, vær skinnende, vær DIG!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *