Nye gamle bøger og dvd’er fra genbrugsen

Glædelig 2. Søndag i Advent! Mit indlæg idag er ikke så super julet, men jeg skal lige love jer for, at bloggen nok skal blive julet! Elsker simpelthen jul, hygge med familien, og den gode mad. Men videre til det indlægget handler om, nemlig bøger 🙂

I sidste uge var jeg i genbrugsen, og det resulterede i 9 bøger og dvd’er som gave, fra min dejlige mor. Jeg elsker bøger, men de fleste danske bøger fra ny af, er lidt pebret. Så syntes jeg simpelthen det er fedt, at finde bøger man ønsker sig, til en meget lille brøkdel af købsprisen.

Yes, jeg er en bookaholic. Jeg elsker bøger. Lige nu er jeg ved at læse alle Sophie Kinsellas Shopaholic bøger, og da de stod side om side, på genbrugsens bogreol,  slog jeg til. Jeg har allerede læst tre af dem, siden jeg købte dem, og det er den bedste hyggelæsning.

Da jeg så fandt Lauren Conrads L.A. Candy, fangede den mig fra bagsideteksten, og den kom også med hjem. Derefter fandt jeg Susan Kays forhistorie til Phantom of the Opera, af samme navn. Den er en af mine yndlingsfilm, så jeg glæder mig til at læse hendes tag, på alt det der sker forud for filmen. Ud over det, fandt jeg en filmatisering af Jane Austens Persuasion, og Legally Blonde, som virker til at være den perfekte tøsefilm 🙂

Alt dette fik jeg af min mor, til under prisen for én enkelt bog i en bogbutik. Det er hvad jeg kalder  et kup, og så kan det  godt være der er lidt bukkede rygge, og navne i bøgerne. Det er jeg altså ikke for fin til, og jeg er komplet ligeglad med sådan noget. Det er indholdet der er det vigtigste, og så kommer udseendet. Men til den pris, så…

Nye bøger
Mine nye bøger 🙂

Hvad er det bedste kup, I har gjort jer for nylig?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *