Optakt til Eurovision 14. Maj

Det har været nogle stille dage, her på bloggen, men bag kulissen er der sket en hel masse. Jeg har fået købt et kamera, et Olympus Pen E-PL7, som der snart vil være et indlæg om. Men lige nu kører eurovision for fuld kraft, og selvom Danmark er røget ud, skal jeg helt klart stadig se det.

Lige siden jeg kan huske, har jeg elsket at synge. Jeg har fået fortalt, at indtil jeg var jeg var to, sagde jeg ikke et ord, men sang til gengæld. Det har jeg fået indhindret siden:) Noget jeg også kan huske, er min store begejstring for Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. I 2007, da DQ vandt det danske, elskede jeg sangen ”A Beautiful Day”, eller nærmere sagt dens omkvæd. Det var da jeg var fire, så min begejstring startede tidligt.

 Til opvarmning før det går helt løs, har jeg sat nogle af de nyeste sange fra Eurovision, hvoraf ”Running” Ungarns bidrag fra 2014, er mine ultimative favorit på denne liste, og så gør det ikke noget at der er sangeren er ganske pæn at se på.

Mit navn er @dreamwalker03 på Spotify, så følg mig gerne, for masser af vidt forskelligt musik. Lige fra storslåede musical numre, til One Directions nyeste hit. Smid gerne jeres navn i kommentaren, eller fortæl om jeres Melodi Grand Prix minder:)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *