Påskeferie og boghygge

vild med hesteboeger

Det er forår, det er påske og det er fredag!

Og det synges selvfølgelig som sangen fra Far til fire, hvis nogle af jer skulle være i tvivl 😉 Meeen, selvom det er forår, er det nu ikke det allerbedste vejr her i Jylland. Regn, sol, regn, mere regn, og overskyet. Og lige her i påsken! Jeg ville have været helt ok med det, hvis det havde været mens jeg havde siddet i skolen, og lavet regnestykker, men i ferien?! – Helt ærligt😐

Men det giver jo bare mere tid til hygge, og herunder selvfølgelig læsning (plus massevis af Project Runway fra Netflix😃). For en uge siden var jeg på bogudsalg, på det fedeste sted, nemlig biblioteket. En bog for en flad femmer, eller en pose for 25 danske kroner -Fedt!  Jeg købte aalt for mange bøger, men kunne simpelthen ikke lade være. Min første pose flækkede, dumme plastikposer, så jeg måtte tage en mere.

Heldigt for mig, betyder det jo bare flere bøger. Derfor jeg tog alle de bøger jeg kunne finde, fra den forfatter af, som jeg tit læste da jeg var mindre, og manglede noget at læse. To serier, med næsten alle. Og selvfølgelig er jeg allerede begyndt på den første serie, som heldigvis kun er på fem bøger. Jeg mangler desværre den ene, men det har ikke stoppet mig fra at læse det to første, på to dage. Den trejde er den, I ser på billederne, og den er jeg allerede halvvejs i. Jeps, jeg er en bookaholic, i hvert fald lidt (meget) 🙂

Ellers har jeg i påskeferien haft besøg af min dejlige kusine, lavet en skattejagt, hjulpet min mor, ryddet helt op på mit værelse OG klædeskab, øvet på min violin, og spist en hel masse. Jeg har også for første gang prøvet  at lave en såkaldt ”kopkage”, eller mugcake, som det hedder på engelsk. Og den smagte godt, med kakao og lidt pålægschokolade, thihi.

Hvad har I derude lavet her i påskeferien?

 

Chestnut hill bog
hygge med bogSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *