Mine planer for efteråret 2017

Hejsa! Et stykke tid siden, men efter at jeg er startet i 9. klasse, er der godt nok kommet flere lektier. Indtil nu har vi allerede haft to stile for, i engelsk og dansk, samt en utrolig lang bogopgave. Og så lige alt det, fra uge til uge, eller dag til dag. Jeg skal også have passet min violin, for det spiller jeg nemlig. Men nu sidder jeg her, og skriver endnu engang til jer.

I dag vil jeg nemlig dele mine planer for efteråret med jer. Efteråret har aldrig været min yndlings årstid, jeg har altid syntes den var så trist, og lang. Der er ikke nogle helligdage, og man går bare og venter på december måned, med al dens juleglans. Men det bliver der lavet om på i år, for jeg har godt nok mange ting at se frem til. Det er næsten helt vanvittig! Jeg skal blandt andet:

 – Se Les Misérables i MCH. Jeg fik billeterne i julegave, og jeg glæder mig så meget. Les Miserable har været min yndlingsmusical, lige siden jeg så den første gang. Det er faktisk en lidt sjov historie. Det var nemlig til en filmaften, i forbindelse med konfirmationsundervisningen (det var et langt ord) Vi endte med kun at være tre, og så vores præst. Så der var rigeligt med chips, sodavand og dip. Jeg skal ind og se den med mine bedsteforældre, og jeg er sikker på at det bliver super hyggeligt!

 – På udveksling til Tyskland, hvor vi skal udveksle med en tysk klasse, som bor cirka 2 timer fra Bremen. Nu har jeg allerede prøvet at udveksle med en klasse fra Spanien, så jeg er ikke helt så nervøs denne gang, som sidste. For nu har jeg prøvet det, på en måde i hvert fald, så jeg ved hvad det går ud på osv. 10 timer i bus, derned og hjem igen, og dermed bliver det min længste køretur nogensinde. Det bliver spændene at prøve, endnu engang. Auf Wiedersehen 🙂

 – Deltage i pop-pilot, som er en musikcamp for piger i efterårsferien. Jeg når lige at vende hjem fra udvekslingen, før jeg skal på camp, i næsten en uge. Jeg glæder mig allerede, og det bliver min første gang. Jeg skal spille musik, prøve at skrive musik og meget mere. Lige det jeg elsker.

– Ellers skal jeg faktisk bare hygge mig med min familie, få spillet en masse violin og skrive på en hemmelighed, (og det er slet ikke til dig mor!).

Ja, det var så nogle af mine planer. I hvert fald de mest sindsoprivende, selvom jeg ikke helt tror nogle af dem kunne rive jeres sind i stykker, eller måske? Man ved jo aldrig 🙂

Til vi ses igen; Auf Wiedersehen og smil, så jager du surheden bort!

Glade hilsener fra Signe 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *