Mine planer og ønsker for sommeren 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommerferien er startet. Da klokken ringede ud i fredags, den 23. juni, var jeg super glad, nok ligesom de fleste andre skolebørn i dagens Danmark 🙂 Efter at have sunget den obligatoriske feriesang for sidste gang, spist kage og flyttet klasseværelse. Jeg kan ikke rigtig sige at det var tiltrængt, men det var dejligt.

Vejret kunne dog være bedre, men kan man overhovedet forvente andet, når man bor i Danmark. Danmark er jo landenes svar på en lyseslukker. En der ødelægger glæder for andre. I hvert fald når det kommer til vejret 😉

Med sådan en lang sommerferie, 7 uger nærmere præcist, har man selvfølgelig nogle planer og ønsker. Ting man gerne vil, skal og ting man drømmer om at skulle eller få. Og nu vil jeg dele mine med jer, til inspiration og til de nysgerrige hoveder, som nok også findes bag skærmen 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine planer for sommeren 2017

  • At tage i sommerhus, med henholdsvis min far, og derefter min mor. Først i Søndervig og derefter på Rømø. Jeg glæder mig. Til hygge på langs og oprejst, læssevis af bøger, gåture ved stranden, ren og skær afslapning. Sidste år var jeg også i sommerhus, i Søndervig og i Helnæs, som skrevet om her.  Sommerhusferie er en af mine yndlingsmåder at holde ferie på, så 2xsommerhus er toppen!
  • At læse det meste af Harry Potter-serien. Er allerede begyndt, med 2’eren. Det har været rimelig spredt ud, hvor meget jeg har læst, eller kort for nada. Jeg har kun læst etteren, og det tog mig et år. Cirka, haha 🙂 SÅ nu skal det være, for sidste gangs skyld.
  • Være kreativ, og flashe min pompomhat. To ting der ikke virker til at have den store sammenhæng, når det bare står der på skrift, men det skal jeg nok lige forklare. Jeg har været rigtig kreativ på det seneste. Min pompomhat har været et af mine projekter. En stråhat fra Tiger, med sort bånd, som fik en minimakeover. Alt der blev brugt var tre pompomer, en sølv, blå og en hvid. Virkelig uperfekt, og virkelig min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker for sommeren 2017:

  • Masser af sol, med lidt regn indimellem. For så skal man ikke vande ligeså meget, som uden regn. Dovenskab længe leve! Nej, men sol ville være godt, med dertilhørende varme. Det syntes jeg vi har fortjent efter den mærkelige vinter vi havde, uden sne. Også sne i april. Hvad tænker vejrguderne lige på?
  • Af få spist en hulens masse bær. Jordbær med fløde og rysteribs, specielt. Livretter, som der kun er sæson for en gang om året. Så skal det også bare nydes. For bær er altså noget af de bedste, smager som slik, og er sunde som grøntssager. Kan man bede om mere? Ikke efter min mening 😉
  • At få holdt bloggen i gang, og få taget en hulens masse billeder, til diverse platforme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke planer har I for sommeren? Og hvilke ting ønsker I, fra sommeren i det herrens år 2017?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *