En moderne blog om livets små finurligheder

Rockabilly tilføjelser til garderoben

Love

Hetty – Audrey – Audrey

Sig velkommen til Hetty, og tvillingerne Audrey:)


Mine nyeste tilføjelser til min garderobe, en tilføjelse som mit farverige, spøjse, mærkværdige, rockabilly elskende hjerte, sætter pris på. Med høj hestehale, hængeøreringe i gul/grøn, og hvidt petticoat (et tylskørt til de ikke indviede), iførte jeg mig igår Audrey, den grønne med polkaprikker, og havde det fantastisk hele dagen. En hel fantastisk humørbooster, til sådan en som mig. En Signe Altofte:)

Nogle spurgte til links, da jeg delte det på Facebook, så her kommer de. Fra venstre til højre står de, samme rækkefølge som kjolerne:)

De er alle fra Lindy Bop, og jeg købte dem under deres store udsalg. Tingene røg hurtigt, så det var let at sortere ud i alle de kjoler jeg havde fundet. Disse tre kjoler, et petticoat og et par shorts, røg det hele op i cirka 700 kroner, med fragt, så det kan betale sig at vente til udsalgene:)

Har allerede kig på endnu flere, så der kommer snart et indlæg med Rockabilly favoritter. Dette er simpelthen en stil jeg føler mig fantastisk til mode i. (mode, blink blink).

Kender I rockabilly, og hvad syntes i om kjolerne?:)

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *