S I A L er nu en del af …

 

Trommehvirvel…

”Bloggers By Heart”

Hej Guys!

Okay, nu skal jeg lige lade være med at tale Danglish, nu når jeg er pæredansk (Ihvertfald hvad jeg ved af:))

Jeg er blevet en del af et blognetværk*, nemlig Bloggers By Heart. Et blognetværk, som jeg straks var interesseret i, efter at jeg hørte om det i en Facebookgruppe. Det er et blognetværk, som man kan hoppe til, og fra, som man selv bestemmer, ingen kontrakt, eller noget som helst ændring i design. At jeg er blevet en del af dette, får ingen betydning for jer, undtagen at der kommer en bagde med logoet på i sidebaren. Dette er jeg helt vild med, fordi så er det stadig dig der helt og holdent bestemmer over dit design, og din blog generelt. Netværket er stadig på et tidligt stadie, en såkaldt ”soft launch”. Dette betyder der kan ske ændringer, simpelthen for at gøre brugeroplevelsen så god som mulig.

Det var bare lige det jeg gerne ville dele med jer, håber på at dette netværk-halløjsa kommer til at gå godt:)

Hvis du er interesseret i at læse mere om, og måske tilmelde dig (kun hvis du har din egen WordPress.Org blog) kan du gøre det på www.bloggersbyheart.dkCC_CreativeMinimalism_V9

*Ligesom Bloggers Delight, Stylista m.m.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *