En moderne blog om livets små finurligheder

Seneste afhængighed: Musical musik

Efter at jeg har set Les Mis (Les Miserables) og Phantom of the Opera, er jeg blevet addicted til musical musik. Min favorit sange er fra genren, og jeg elsker storslåedeheden i lige præcis musical musik. Les Mis er skuespiller som synger, og især Anne Hathaway og Russel Crowe overraskede virkelig positivt, første gang, og alle andre gange jeg har hørt disse sange. De passer til alle følelser, og selv til skolearbejde. Ironisk nok, hjælper bombardement mig med at lave kedelig matematik:)

Tænkte at når jeg taler så meget om Les Mis, måtte jeg også lige begrunde mig, og rent faktisk vise jer, what all the fuss is about… Specielt Point of no Return, The Docks, Red and Black og som den sidste, titelsangen Phantom of the Opera. 

Tryk play i bund (eller bare klik) og lad dig tage med på den største musikalske rejse, du vil komme på idag:)

Its better than an operaSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *