En moderne blog om livets små finurligheder

Sials ugelige link-favoritter

PicMonkey Image

Der findes så mange inspirende sider ude på det store internet, store som små. Og hver eneste gang jeg falder over sådan et, tænker jeg, hvorfor deler jeg det ikke med jer, dejlige læsere. Så her kommer de første 6 links, som jeg er faldet over:)dot

1 – Det fineste rockabilly bryllup, med kort, hvid, halvtredser inspireret kjole med blåt petticoat under. Elsker, elsker, elsker. Så kan det godt være at nogen kun lige er blevet konfirmeret, men altså, how can you resist? Og så er dette indlæg kun part 1, og det betyder endnu mere inspiration, wuhuu! (Det ord minder mig altid om The Sims:)

2 – Kender du det med at falde over mærkelige tøj råd på Pinterest, og tænke: gad godt vide, om det virker? Det har Buzzfeed også tænkt, og de har derfor testet mærkelige ”fashion hacks” fra Pinterest. Nogle virker, og andre er lige til den virtuelle skraldespand:)

3 – Litteratursiden har  fokus  på Essays i denne uge, og lavede derfor dette indlæg om essays.  Efter min mening er det et supergodt indlæg, da essayet er en svær genre at håndtere. Jeg ved stadig ikke heeelt hvad det er. Mit bedste bud er at man diskutere med sig selv på skrift og når til en konklusion:)

4 – Hvis jeg havde en trappe, og jeg var voksen så var dette helt sikkert også sket herhjemme. Som en bognørd som mig, ville dette være trappen til lykke. Stairways to happiness som man siger:)

5 – Dette post burde alle i verden læse. Simpelthen et af de bedste jeg har læst. Og så beskriver den det supergodt. Og dette med at blive spurgt om man er syg, det kender jeg, og det er simpelthen det mest åndsvage jeg har hørt. Og om man var tyndfed. Det mest åndsvage.

6 – Til sidst faldt jeg over dette post om nye kvindeidealer. Jeg syntes det var så godt at jeg ville dele det med jer, da det er nogle fede perspektiver:)

Smil og vær glad, så er du kønnest:)

Sial<3

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *