En moderne blog om livets små finurligheder

Skoleklar – Tøjet #1

Velkommen til Sial endnu en gang. Nu nærmere skolen sig snart, nærmere sagt på mandag for folkeskoleelever som mig selv. Det har været dejligt at have ferie, meeen jeg glæder mig til at komme tilbage i skole.

Men hvad tager man lige på, på sådan en første skoledag. For mit vedkommende nok lidt lignende den første collage, med lys kjole, hvide sko, og hvid cardigan, og selvfølgelig neglelak der matcher. Det er ihvertfald min plan, men må se om jeg får  tøjkrise på mandag (eller nok nærmere søndag aften:))

Disse collager skal tages med et gran salt, betydende at det er stylingen der nok mest skal fokuseres på, end hvad mærke, og om det helt præcist er det stykke tøj der er her på collagen. Og jeps linksne er Affilate, derfor det store Reklame, så hvis I vil støtte bloggen, så bare klik på et af mine links i indlægget og shop løs:) En god undskyldning for at shoppe løs:)

Så her kommer Part 1, med nederdel og kjole

Reklame1-1024x76collage 1

Lys Kjole – Hvide Sneakers – Hvid Blazer

Her har jeg taget udgangpunkt i en lys kjole, hvide sko og en lys Cardigan, blazer eller jakke:D For at det ikke bliver konfirmandagtigt er det en god ide at have noget mønster på kjolen som leger med øjet:D

collage 2

Mixet jakke – Pink Sko – Lyserød Nederdel – Hvid T-shirt

Her har jeg taget udgangspunkt i en lys nederdel, og en matchende jakke, her en Bomberjacket. Krydret med en hvid T-shirt og et par  sneakers, bliver det ikke for fint, men stadig sejt. Elsker jakken, og dens farver:)

dot

Hvad skal I have på?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *