Noget om at skulle videre fra folkeskolen

DeathtoStock_Creative Community9

Reklame1-1024x76Jeg går i 8. klasse. Jeps, og det betyder jo at jeg snart skal til at tænke over uddannelse, gymnasium og så videre… Men det er lidt af en jungle. Hvilken uddannelse er lige mig, hvilken passer bedst, hvilken har de bedste lærer. Det vil være æv, at man kommer ind på en uddannelse, og ser at undervisningen ikke er så god, som forventningerne gerne ville have.

Det er der kommet en slags løsning på nu. Nemlig http://www.onestudent.dk. Her kan man gå ind og søge på den skole eller uddannelse man gerne vil ind på, og se en masse anmeldelser. Eller ihvertfald på nogle skoler, da jeg var inde og søge, var der stadig en del, der ikke var nogle anmeldelser på, og det fjerner jo lidt fidusen. Ellers er det en slags Trustpilot for uddannelser, med et let overskueligt system.

Jeg syntes personligt det er en skide god ide, men den mangler simpelthen nogle meninger. Hvis man rigtig skulle bruge den, skulle der simpelthen være nogle flere anmeldelser. Nu kan jeg ikke rigtig gøre det endnu, men hvis du brugte fem minutter af din tid, på at svare på nogle spørgsmål, ville de hjælpe en hel del. Et er hvad man ser på hjemmesider, og til åbent hus, et andet er hvad den enkelte mener!

dot

Lige nu overvejer jeg journalist uddannelsen. Men det går nok over om nogle måneder, i hvert fald hvis jeg kender mig selv:)

Hvilken uddannelse har du, eller overvejer du? Og syntes du One Student lyder interessant?

 

 

 2 thoughts on “Noget om at skulle videre fra folkeskolen”

  • Det var da en smart hjemmeside! Kan selv huske min tid, jeg endte så med at tage 10 klasse med på en ungdomsskole, det var jeg så glad for. Men nu hvor jeg er snart 24 har jeg stadig ikke fundet min vej. Det tager tid, der er så mange muligheder 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *