Test af fidget cube & spinner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reklame1-1024x76

Hej piger (og de XY der har forvildet sig herind)

Jeg har fået tilsendt nogle ting til test, nemlig… En fidget cube og en fidget spinner. Nok ikke den store overraskelse, hvis man allerede har læst overskriften 😉 Jeg har fået dem tilsendt, af www.fidget-cube.dk, og det siger jeg mange tak for. Så i dag, vil jeg fortælle min mening om disse to, spøjse fætre, og vise hvad de kan.

Fidget cube-fænomenet, hvis man kan kalde det det, blev startet af to brødre, som led af rastløshed. Deraf navnet fidget. De havde vist begge et opfindergen, og det kom der denne terning ud af, fidget cube’n. Meningen med terningen er at hjælpe mod rastløshed, i stedet for at man fx klikker på en kuglepen, bider negle osv.

Den har 6 sider, som enhver anden terning. En har en ”switch”, en har et ”joystick”, en anden en kugle der kan bevæges, og tre tandhjul. Så har vi den side med en rund plade, som kan drejes, og en anden side med 5 knapper, hvor 3 klikker, og 2 er lydløse. Sidst men ikke mindst, har vi en side, hvor man kan gnubbe sin finger på, noget der skulle virke beroligende.

Denne virker faktisk rigtig godt, når man sidder oppe i skolen, og skal koncentre sig om hvad end nu læreren siger. Jeg er ikke en af dem har meget svært ved det, men det er rart at sidde med noget i hænderne, i skoledagene. Men, for der er et men. Selve de forskellige sider, på denne ret cool terning, kan godt larme, nogle af dem en del. Dette kan også høres i videoen. Der skal man være påpasselig, hvis man sidder mellem folk, at man ikke kommer til at larme utrolig meget.

Den anden ting jeg fik lov til at teste, var en fidget spinner. Denne er rigtig sjov at snurre rundt, også vist i videoen nedenfor. Denne skulle også være et middel mod rastløshed, og er blevet meget populær henover natten. Fidget spinneren har været min storebrors favorit, fordi den samtidig også er lidt sjov, men i for sig minder den lidt mere om et stykke legetøj. Nemlig fordi den kan stjæle fokus fra det man nu skal koncentrere sig om, når man skal have den til at ”spinne”. Men en sjov gadget.

Men alt i alt, har jeg næsten kun positive ting at sige om dem. Tak til www.fidget-cube.dk for at have sendt dem til mig, og jeg håber I derude, har kunnet bruge dette til noget.

Har I hørt om Fidget cube/spinner før?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *