En moderne blog om livets små finurligheder

Thursday Thoughts – Mit nye læseprojekt #5

Kender i BBC Big Read Top 100? Det gør jeg, og jeg har stillet mig den udfordring at jeg skal læse alle bøgerne på listen, med mindst én om måneden, det syntes jeg er overskueligt. Jeg fik inspirationen fra paperback castles. Jeg har allerede læst omkring 10 af bøgerne på listen, og fundet mig en ny yndlings bog, så… Jeg elsker at have et projekt igang, læseprojekter, værelses-projekter, kreative projekter, you name it, så dette er perfekt.

LÆS OGSÅ: FREDAGS TANKER I BOG-FORM

Da listen er på engelsk, står alle titlerne også på engelsk, og der er rigtig mange klassikere, som forlagene ikke er så gode til at oversætte her i Danmark. Jeg læser ikke klassikere på engelsk endnu, og jeg vil skyde på at over 50% af bøgerne på listen er lige præcis det… (indsæt emoji der bider tænder)… Hvad gør Signe så? Hun læser bog-tilbudsaviser fra December måned, og finder sin ønskeseddels nye bedsteven. Nemlig forlaget Rosinantes klassikerserie, med titler som Greven af Monte Cristo af Alexandre Dumas, Stormfulde Højder af Emily Bronté og ikke mindst David Copperfield af Charles Dickens, hvor alle tre står på listen.

Jeg har sat den op, som en Challenge resten af året, så I kan gøre det sammen med mig, så vi kan være kan være ligesom en stor læseklub. Jeg har primært fokuseret på børne klassikere, men med andre slags. Jeg (vi, hvis I vil være med) starter med Stolthed og fordom, så passer det nemlig med læseklubben på Emily Salomons fine blog. Så fortsætter de ellers slag i slag, helt indtil december, hvor vi slutter med juleklassikeren over dem alle, A Christmas Carol af Charles Dickens.

LÆS OGSÅ: THURSDAY THOUGHTS OM LÆSEVANER

BBC Big Read top 100 Challenge 2016

LÆS OGSÅ: ULÆSTE BØGER: HVOR BLEV DU AF BERNADETTE

Sådan ser den ud, og jeg håber virkelig i vil være med:) Del gerne jeres læsestunder på instagram, med hastagget #SialBigRead, så vi kan følge med  i hinandens. Jeg håber, håber virkelig at I vil være med, ellers bliver det lidt pinligt… (indsæt smiley der rødmer)

Indlægget indeholder reklame, i form af affiliate links

 3 thoughts on “Thursday Thoughts – Mit nye læseprojekt #5”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *