Ulæste bøger – Anna og det franske kys

IMG_2204

Vi har nok alle nogen bøger på hylderne som vi ikke har læst, nogen som vi lige har købt, eller bøger vi ikke kan tage os sammen til at læse. Måske er vi dovne, eller bogen interessere os bare ikke nok. I hvert fald kan det da være, at hvis vi deler hvilke ulæste bøger vi har, at vi kan inspirere hinanden til at tage os sammen og læse dem:)

Denne er købt i sidste weekend, da Bilka havde 2 for 99, OG 25% rabat. så jeg fik to bøger for 75 kr, som jeg havde planlagt at bruge 100 kroner på. Penge sparet er penge tjent.

Jeg glæder mig virkelig til at læse Anna og det franske kys, har set den hele tiden på instagram, og bare har villet læse den. Nu har jeg muligheden, når jeg er færdig med Harry Potter:)

Bagsideteksten på Anna og det franske kys af Stephanie Perkins:

Vil Anna finde kærligheden i Paris?

Anna er glad for sit liv: Hun og hendes bedste veninde skal til at begynde deres sidste år på high school, hun har et godt fritidsjob og et crush på sin kollega, som lige er begyndt at vise interesse for hende… Men så beslutter hendes far sig for at sende hende på kostskole i Paris. 7054 kilometer væk. Alene.

Selvom Anna ikke taler fransk, får hun hurtigt en gruppe nye venner, inklusiv den søde, charmerende og flotte Etienne St. Clair. Desværre er han allerede optaget – og det er Anna vel egentlig også? Vil året ende med det kys Anna har ventet på. 

Hvilke bøger har i stående, som i ikke har læst?:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *