En rigtig god bog – Wonder

 

Wonder er en bog, der har rørt mig. Fået mig til at le, græde, smile og være rasende. På den de onde karakterer selvfølgelig. Som så fint vist, på billedet ovenfor, elskede jeg den. Historien om August, som har et vanskabt ansigt, var en historie jeg ikke vil glemme lige foreløbig. Og med alle dens vinkler, er historien helstøbt, og meget lærerig, på den allerbedste måde.

R. J. Palacio har begået lidt af en genistreg. Denne bog lærer en noget om medmenneskelighed, historier fra flere vinkler, og hvorfor nogle gør, som de gør, selvom de syntes fuldkommen åndssvagt og skudt i hovedet. Mit hjerte blev knust, sammen med Augusts, jeg græd da August græd, og lo når August lo. At en forfatter kan skrive sådan en medlevende, fin, helt vildt god bog, er mig uforståeligt. Denne bog havde stået på min TBR-liste længe. Dens fine forside tiltrak mig, og titlen gjorde mig nysgerrig. Da jeg så begyndte at læse den, og alle dens fine betragtninger, set gennem August, og hans familie og venners øjne, begyndte jeg langsomt at elske den, mere og mere, for hver side der blev vendt 🙂 Og jeg fik endnu en favoritbog, til min liste. Men denne har en af de højeste pladser.

Hvis du ikke har læst denne skønne, smukke historie, om August (som har et vanskabt ansigt) skal starte på en normal skole, efter at være blevet hjemmeskolet i mange år, er du gået glip af noget fantastisk. Læs den. Elsk den. Lad den inspirere dig. Lad den få følelserne frem i dig. Du vil aldrig blive den samme, efter at have læst denne fine bog. Og alt det vil den kunne gøre for dig, på under 350 sider. Så hvad venter du på? Køb den, lån den på biblioteket, et eller andet. Bare lov mig, at du læser den!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *