Yndlings fra Oscar-uddelingen 2016

Hejsa, har i haft en god weekend? Det har jeg, med masser af afslapning. I søndags var der Oscars uddelingen, og selvom jeg ikke ser det, elsker jeg at se på kjolerne i dagene efter. Hvem har ingen stilsans, hvem har og hvem skiller sig ud. Dette er mit syn på årets bedst klædte, måske kommer der også en med de værst klædelige:) Hvem ved?

Lige en notits, dette indlæg erstatter torsdags tanker idag, men det kan være at der kommer en fredags tanker?:)

But here we go>
PicMonkey Collage naomi watts og saoirse ronan

Saoirse Ronans kjole får mig til at tænke på dybe grønne øjne, og jeg er vild med den. Den dybe udskæring, sammen med alle palietterne fungerer bare, og håret er nok sat til at det er passeligt til en uddeling som denne. Hendes øreringe er lige i øjet, og efter min mening er alt ved denne kjole perfekt. Hun er klar til at feste hele natten:) Denne er i en top tre af yndlings kjoler!

Naomi Watts kjole er også fuld af palietter, og leder mine tanker hen på en havfrue. Mange af kjolerne giver mig faktisk prinsesse-associationer. Smukke farver til hende, og hendes hår er fint til. Clutchen ville jeg nok have skiftet ud, eller måske have smidt ud i skraldespanden, den passer bare ikke rigtig til. Halskæden havde jeg gerne set byttet ud med en lidt mindre, men det fungerer. En lækker sild, lige fra havet:)

PicMonkey Collage alice vikander og cate blanchettAlicia Vikanders kjole giver mig kraftige Belle-vibes, hun kunne lige være trådt ud af skønheden og udyret. Den mening deler jeg med næsten alle der også har skrevet om dette, men den gule farve, og det bukkede stof forneden er simpelthen så fint til kjolen. Den perfekte kjole til Oscars. Jeg elsker de små sølvdrys, og øreringene og skoen matcher så fint til:) Jeg skal vidst snart se skønheden og udyret igen:)

Cate Blanchetts kjole får mine tanker til at flyve hen på askepot, eller noget i den stil. Cate ser ud som en rigtig prinsesse med majestætisk holdning og den helt passende mængde accessories. Der er intet ved denne kjole som ikke er perfekt, min yndlings kjole fra hele uddelingen:) Jeg ville elske at have denne kjole på, alt ved den har min klapsalve.

PicMonkey Collage lady gaga og jennifer lawrence

Jennifer Lawrences kjole får mine tanker hen på noget goth. Skørtet er vildt fedt, og hendes makeup er tilpas nedtonet. Ikke min favorit af alle disse, men denne er stadig virkelig flot. Udskæringen er ikke vulgær, men tilpas. Jennifer ser bare totalt pæn (lækker) ud i denne kjole. Lidt noget andet end den store prinsesse kjole hun faldt i:)

Lady Gagas buksedragt (Jeps det er en buksedragt til Oscars) er virkelig nedtonet i forhold til hvad vi plejer at se hende i. Hun styrer for vild med hendes budskab, og buksedragten bekræfter det bare, endnu mere. Jeg er glad for at hun valgte den i hvid, og ingen accessories, fordi den er lidt vild, og farven gør buksedragten mere enkel, men stadig så man kan se detaljer såsom bukkene i overdelen, og åbningen ved benene. Jeg vil gerne se mere af sådanne looks på Lady Gaga, for hun rocker dem for vildt.

PicMonkey Collage diasy ridley and maria menounus

Daisy Ridleys kjole er perfekt, og den kjole der konkurrer mest med Cate Blanchetts.  Jeg elsker alt ved looket, kjolen, peplumseffekten, frisuren og især de klassiske røde læber. Stenene på kjolen lyser nærmest kjolen op, og alt er matchy matchy. JEG ELSKER DENNE KJOLE! Den får mig til at tænke på tyverne, men jeg er ikke sikker på at de gik i sådanne kjoler dengang. Alt er perfekt:)

Maria Menounos’s kjole er simpelthen bare en gallakjole der vil noget. Bare skuldre og glitter all-over. Helt perfekt til en uddeling som denne. Kjolen vil så meget, så jeg synets personligt at det er helt fint med næsten ingen assecories. Mønstret med glimmeret topper bare lige det hele, så der sker noget på kjolen, kort sagt dette er en rigtig Oscar kjole:)

Hvillken en af de mange kjoler, syntes i var pænest? 

billeder herfra

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *